Uitnodiging voor Internationale Conferentie om ‘Amoris Laetitia’ te veroordelen

Sigillum associationis

Veri Catholici, een internationale associatie van Katholieken toegewijd aan het zich verzetten tegen de ketterijen die door Kardinaal Kasper gepromoot worden, roept alle Katholieken in de wereld op om ons te vergezellen in Rome om het document Amoris Laetitia en z’n vele fouten te veroordelen, en van de paus en de Heilige Hiërarchie te eisen dat het document wordt teruggetrokken en z’n fouten formeel en canoniek worden veroordeeld.

We verlangen dat deze conferentie een universele manifestatie wordt van het ware ‘Sensus Fidelium’ van het Mystiek Lichaam van Christus. We geloven dat het absoluut noodzakelijk is om dit initiatief te nemen, voor het goed van de heilige Moeder de Kerk, en de redding van de zielen.

Als u graag zou willen deelnemen aan dit initiatief, laat hieronder een reactie achter. In de komende dagen zullen we verdere informatie verstrekken, zoals een ruwe datum, en de organisaties en de sprekers die zullen deelnemen.

Auteurs die Amoris Laetitia bekritiseerd hebben en het ongepast en gevaarlijk vonden voor het geloof en de eenheid van de Kerk, worden uitgenodigd om te spreken in de conferentie. Gelieve het coördinerend comité te contacteren via veri. catholici @ gmail.com

De officiële twitter Hashtag voor deze conferentie is #ALConf

Leave a comment

Filed under Nederlands

If you are a true Catholic, leave a message to encourage to virtue...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.