#ALConf – Conferință internațională în scopul condamnării ‘Amoris Laetitia’: 25 iunie 2016

Sigillum associationis

Un pelerinaj de har și milostivire

Roma, 2 mai 2016 A.D. : Veri Catholici anunță că sâmbătă, 25 iunie, va organiza la Roma o conferință/manifestație menită să condamne documentul papal Amoris laetitia și să solicite, în numele a tot ceea ce este sfânt și adevărat în religia catolică, ca acest document să fie abrogat și ca autorii și susținătorii lui să facă un act public de căință și să remedieze scandalul pe care l-au produs.

Veri Catholici, asociație internațională de credincioși catolici dedicată combaterii erorilor promovate de Cardinalul Kasper, invită credincioșii catolici din întreaga lume să ni se alăture la Roma pentru a condamna documentul Amoris laetitia și numeroasele lui erori, și pentru a cere ca Papa și sfânta ierarhie să revoce acest document și să condamne oficial și canonic erorile pe care le conține.

Conferința se dorește a fi o manifestare universală a Sensus Fidelium al Trupului Mistic al lui Christos. Considerăm că această inițiativă este absolut necesară pentru binele Bisericii și pentru mântuirea sufletelor.

Hashtag-ul oficial al conferinței (Twitter) este #ALConf, iar titlul ei oficial este “Un pelerinaj de har și milostivire”

Notă: Deși participarea este gratuită, costul conferinței este estimat la câteva mii de dolari. PRIN URMARE, cei care sunt în măsură să contribuie la acoperirea acestor cheltuieli sunt rugați să facă o donație, folosindu-se în acest scop de link-ul către contul nostru PayPal, afișat în partea dreaptă a acestei pagini. Mulțumim!

Leave a comment

Filed under Română

If you are a true Catholic, leave a message to encourage to virtue...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.